Събрани са парите за участието на акробатите от СКА „Стефан Данчев“ на Световното в Женева

Събрани са парите необходими за участието на акробатите от СКА „Стефан Данчев“ Сливен на Световното първенство по акробатика в Швейцария. За това съобщи Виолета Бинева -треньор в клуба.  Сумата, която беше необходима, за да могат момичетата да отидат и покажат на какво са способни беше 10 хил. лв. Тъй като тя беше непосилна за спортния клуб, Бинева инициира дарителска кампания в началото на месеца и сега средствата са събрани.
„Когато човек стори добро без принуда, тогава Бог поглежда към земята, усмихва се и казва: Дори само заради този миг си струваше да сътворя света!
Благодарим на всички хора, които ни помогнаха да съберем необходимата сума, за да отидем на световно първенство в Швейцария през месец юни!
Б
лагодарим най-вече на Община Сливен, ТЕЦ СЛИВЕН и ComNet Сливен!
Мили хора помнете едно:“Да имаш милостиво и добро сърце в този жесток свят , е признак на СИЛА не на слабост!“, казва още Виолета Бинева.
Маринела Иванова, Петя Георгиева и Гергана Калчева са женската тройка по спортна акробатика до 18 години, която ще представи нашата страна на Световното първенство през юни в Женева. Мечтата на трите момичета, отдали живота си на акробатиката, е да накарат България да се гордее с тях.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук