Със заявка за победа Коалиция „БСП за България“ откри предизборната си кампания в Сливен

Със заявка за изборна победа, песни, стоплящи душата на всеки българин и бурни аплодисменти, така Коалиция „БСП за България“ откри предизборната си кампания тази вечер в Драматичен театър „Стефан Киров“ Сливен. На събитието беше представена пълната листа общински съветници както и кандидатите за кметове на всички малки населени места, където ще има избори. Коалиция „БСП за България“ се явява на Местни избори 2019 с номер 56.

Кандидатът за кмет на Сливен ген. Кольо Милев заяви, че програмата на левицата за управление на Сливен през следващите четири години е дело не само на екипа на БСП и партньорите им, а и на всеки жител на общината, защото в нея са залегнали предложенията на гражданите.

„Повече няма да допуснем да живеем в лъжа, да позволяваме опонентите ни да се хвалят с постигнатото от нас, защото проектите, които те отчитат като успешни са разработени и започнати от нас. Оставихме след себе си подписани договори и готови проекти, Програмата за саниране също е наше дело. Затова сега е време да вървим към победа, за по-добър живот в община Сливен“, заяви ген. Кольо Милев.

Сред приоритетите в управленската си програма, той изтъкна възстановяването на икономиката на Сливен и отделянето на внимание към малкия и среден бизнес. Бурни аплаузи предизвика и изказването му, че ще бъде оправена бъркотията наречена „Синя зона“ като се започне с премахването на тази организация на паркиране пред областната болница „Д-р Иван Селимински“.

Увереност в изборната победа изрази и председателят на БСП – Сливен Атанас Делибалтов. „Време е да завършим започнатото, да върнем духа на Сливен“, призова той.

Председателят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пък отправи видеообръщение към кандидатите за кмет и общински съветници. „Доверете се на нашите кандидати, знам че те ще управляват добре. Доверете се, за да имате един подреден град, нулева корупция, добри социални грижи, за малкия и среден бизнес, за децата и възрастните“, заяви тя.

В програмата на Коалиция „БСП за България“ е залегнало и създаване на общинско предприятие за социални и здравни дейности, както и отделянето на повече ресурс за малките населени места.

Купуването и продаването на гласове е престъпление !

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук