С българска музика и апел към гражданите за подкрепа „Българските патриоти“ закриха кампанията си в Сливен

Коалиция „Българските патриоти- ВМРО, Воля и НФСБ“ закриха тази вечер предизборната си кампания с концерт в центъра на Сливен.

Кандидатите за народни представители от сливенската листа-Елена Пешева, Доброслав Иванов, д-р Спас Спасов и Иван Дойчев отново заявиха, че на 11 юли се надяват да получат доверието на гражданите. Призоваха ги да гласуват с номер 16 в бюлетината, да гласуват за увеличение на доходите си, на пенсиите, за запазване на ценностите на българското семейство, за сигурността в държавата си.

„Нека да се противопоставим на „джендъризма“ в училището, на миграционния натиск, на това ДПС отново да влезе във властта, да изградим една по-добра и просперираща България. Да осигурим едни достойни старини за родителите ни, едно добро бъдеще за децата ни, за да останат тук защото много си отидоха“, апелира Доброслав Иванов от НФСБ и втори в лисата на патриотите за Сливенска област.

Водачът на листата-Елена Пешева, която е представител на партия „Воля“ поясни, че заедно с колегите й са хора на действието, които работят и имат воля за промяна, с активна позиция в защита на гражданите. Като пример посочи протеста на патриотите пред КЕВР срещу увеличението на цената на тока и парното, в резултат, на който Прокуратурата се самосезирала и проверява причините за по-високите цени.

„Не само с този протест, но и с всяко наше действие ние показваме, че сме близо до хората, до техните проблеми и искаме да се случи една истинска промяна. Това ме мотивира да вляза в политиката, да помогна да се случи тази промяна, като майка на две деца, които отглеждам тук, в България, аз искам по-добро бъдеще за тях, да имат добро здравеопазване и образование“, каза още тя.

По думите й, не трябва да се допуска повече младите хора да бягат от тук защото за 10 години, 2 млн. българи са заминали да търсят по-добър живот зад граница. „За да се променят нещата трябва да сме активни, промяната е във всеки един от нас, затова на 11 юли излезте и гласувайте, подкрепете българските патриоти“, призова тя.

В Сливен, за да подкрепят, макар и само с музикалния си талант, каузите на патриотичната коалиция, пред публиката застанаха Силвия Кацарова, Теди Кацарова, Нелина и Панайот Панайотов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление !

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук