Тази вечер откриват ледената пързалка

Ледената пързалка ще бъде открита тази вечер в Сливен. Съоръжението е монтирано на паркинга пред изложбена зала „Сирак Скитник“ и официално откриване ще е от 18.00 часа.

„През целия месец декември на ледената пързалка ще има събития. Предвиждат се хокейни мачове, демонстрации, тренировки по фигурно пързаляне“, коментира зам.-кметът Пепа Чиликова.

Хокейният двубой ще бъде на 17 декември, а на публиката ще бъдат представени демонстрации на техники от този спорт. На 20 декември ще бъде урокът по фигурно пързаляне за начинаещи и изпълнения на фигуристи от клуб в София.

Днешните атракции предвиждат и откриване на „Книголандия“ – детска библиотека във фоайето на Държавния куклен театър и Благотворителен коледен базар. Той се организира от актьорите на Държавен куклен театър за набиране на средства за Детско отделение към МБАЛ „Д-р Иван Селимински“. Началото е 18 ч. Малко по-късно, от 19 ч., желаещите могат да гледат спектакъл на Драматичния театър в Сливен „Скрудж. Привидения в мрака“ – по „Коледна песен“ на Чарлз Дикенс. Режисьор е Августин Демерджиев. Билети могат да бъдат закупени на касата на Драматичен театър „Стефан Киров“. Спектакълът може да бъде гледан и на 5 декември, понеделник от 13.30 ч.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук