Талантливо дете се нуждае от средства, за да си купи пиано

11-годишният Костадин Кошничаров е от младите и талантливи пианисти на България.  „От 6-годишен свири всеки ден и през годините е отличен с над 20 престижни награди на национални и международни конкурси“, разказва бащата на Косьо- Мартин Кошничаров. За да продължи да развива таланта си детето има нужда от качествено акустично пиано, на което да свири. Близките му не разполагат с необходимите средства – 4 500 евро, за да му купят инструмента и затова организират кампанията „Пиано за Косьо“ чрез платформата Helpkarma, където до момента са събрани едва 1 215 евро. https://bg.helpkarma.com/campaign/piano-za-kosio-1958?fbclid=IwAR0Hf8tV2KMfih2QXPrQOrBuSpsIVUjyEAKfmXwgUDwkIgXYXqjq8uE0ez0

Костадин е на етап от обучението си, в който е необходимо да е конкурентен на участия в конкурси или майсторски класове. Мечтае за нов инструмент, който да го съпровожда през целия му път на обучение, а и след това. Инструмент на който да може да репетира с часове за конкурси и участия или да прави качествени записи за онлайн-конкурси и видео уроци.

Събраните средства ще се употребят за закупуване по възможност на нов акустичен инструмент, транспорт и акордиране. „Вярвам, че ще открием обичащи изкуството хора, които подкрепят младите поели по този нелек път и следващата учебна година ще е силна и успешна за Косьо“ разказва с надежда бащата на Косьо.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук