Татяна Султанова от „Продължаваме Промяната“ Сливен с писмо до избирателите

Уважаеми жители на град Сливен и областта,

Уважаеми съграждани,

Скъпи приятели,

Аз съм Татяна Султанова – Сивева, една българска жена, майка, съпруга, може би дори приятелка на вашите деца, ваша съученичка, съседка, колега, родена и израснала в Сливен, възпитана в патриархалните ценности на града ни.

За себе си мога да кажа, че съм един удовлетворен от постигнатото в живота си човек. Градила съм кариера, повече от 15 години като експерт в опазването на околната среда, като преподавател в Пловдивския университет, работила съм в европейски институции, преминала съм редица обучения, пътувала съм много и съм видяла десетки развити икономики по света. Допринесла съм с личния си пример за различни социални и екологични каузи. Семейството ми е моята гордост и опора.

Да бъда непримирима с несправедливостите винаги ме е водило в моите действия и в личния, и професионалния ми живот.

Политиката никога не е била моята мечта за кариерно развитие. Когато преди малко повече от месец, по препоръки на хора познаващи добре работата и експертизата ми, получих покана от екипа на Кирил Петков и Асен Василев да стана част от силния отбор на Продължаваме Промяната, бях пред трудно решение. От една страна стоеше оказаната чест да бъда част от екип от толкова образовани, почтени, отговорни и родолюбиви хора, силно загрижени за бъдещето на България като мен, от друга съзнавах тежката отговорност на едно такова решение.

Претеглих плюсовете и минусите, ясно съзнавайки, че ако вляза в политиката тя ще краде от времето за семейството ми, за детето ми, че ще срещна много недоброжелатели. Но реших, че е ако сега не направя нещо за Промяната на България, то след 10 години вече за синът ми няма да е останало нищо от родината му. Ясно осъзнах, че ако избера да остана примирена, на сигурно вкъщи, ще възпитавам поредния емигрант, че младите хора ще намират все по-трудно хоризонт за развитие, че нашите майки и бащи ще стават все по-бедни и болни.

И знам – взех правилното решение!

Искам ние българите да заживеем в една променена България:

  • със силна икономика;
  • с добре образовани деца, независимо от социалния и етнически статус;
  • с млади, квалифицирани хора, които избират България, защото могат да се реализират успешно, имат достойно заплащане и перспективи за бизнес и развитие;
  • със здрави хора, които да не разчитат на социални помощи, а изкарващи прехраната си с достойнство, с работа;
  • с възрастни хора, които не броят жълтите си стотинки, поставени пред избора дали да си купят хляб или лекарства;

Вярвам, че не искам много, а само реални, постижими неща за родината си, за сънародниците си. Вярвам, че и всички вие искате същото като мен. Това не е много, не е и никак трудно. Искат се хора в политиката с морал, мисъл за българите и кураж, да се преборят с порочните практики и непочтени политици.

Бъдещето ни зависи от нас, а вече нямаме никакво време за губене!

България се намира в тежка ситуация и това, какви решения ще бъдат взети е от изключително важно значение!

Ако и вие искате същото за себе си, за децата си, за Сливен и региона, за България, нека излезем и гласуваме! Важно е!

За да Продължим Промяната ЗАЕДНО, моля подкрепете ни с номер 25 на предстоящите парламентарни избори!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук