ТЕЦ Сливен дари средства на акробатите от СКА „Ст. Данчев“, за да подпомогне участието им в „България търси талант“

„Топлофикация“ Сливен дари средства на СКА „Стефан Данчев“ Сливен, за да бъдат покрити част от разходите им за участие в телевизионното предаване „България търси талант“. „Опитваме се да помогнем когато към нас се обърнат спортисти от града, така направихме и след молбата, която получихме от треньора на децата Виолета Бинева. Разходите за участието на сливенските акробати в предаването не са малко, затова ние ще помогнем като заплатим транспорта на участниците до столицата и обратно“, съобщи изпълнителният директор на ТЕЦ Сливен инж. Павлин Костов. Той припомни, че това не е първото дарение на дружеството към млади спортни надежди в града и със сигурност няма да е последното, напротив този тип подпомагане ще бъде превърнато в традиция.

От своя страна, треньорката Виолета Бинева изказа благодарност към ръководството на сливенското дружество, което веднага е откликнало на молбата й. Тя изрази надежда да има повече хора като тях, които да помагат за развитието на българския спорт и особено при децата, които са бъдещето. „Ние, желанието го имаме, трудим се, но в един момент стигаме до необходимостта от средства и затова искрено сме им благодарни, че ни помогнаха“, посочи още тя.

За хъса, тренировките, желанието за добро представяне и предстоящото участие в телевизионното предаване разказа и една от 25-те участнички, които ще представят Сливен – Мария Караманова.

 

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук