ТЕЦ Сливен с промоции за своите абонати

Снимка:"Топлофикация" Сливен

„Топлофикация – Сливен” уведомява своите абонати, че ще предлага допълнителни отстъпки при целогодишно ползване на битова гореща вода. За това информират от дружеството и отново припомнят, че от началото на октомври започна сключването на индивидуални договори за ползване на отстъпки за отопление и битова гореща вода.

Считано от месец ноември 2018 г., дружеството предлага сключване на годишен промоционален договор със следните основни параметри.
-Договорът се сключва с краен срок 31.10.2019 г.
-Пределна цена за отопление 1.35 лв/м3 с ДДС ако не се ползва БГВ през месеца.
-Пределна цена за отопление 1.30 лв/м3 с ДДС, ако е ползвана БГВ до 2 м3 през месеца,
-Пределна цена за отопление 1.18 лв/м3 с ДДС, ако е ползвана БГВ 2 м3 и повече през месеца,
-Пределна цена за битово гореща вода 8.00 лв/м3 с ДДС

След приключване на отоплителния сезон, за месеците 5.2019 г. до 10.2019г., Клиентът заплаща месечна сума от 12.00 лв. с ДДС, като може да ползва битова гореща вода без ограничение на количеството.

В сгради, в които не е въведена в работа системата за битова гореща вода пределът е 1.35 лв/м3 с ДДС, клиент, който има включени минимум 75% от предвидения по проект брой радиатори и щранг- лири, ще ползва допълнителна отстъпка от 0.10 лв/м3 . В този случай пределът за отопление става 1.25 лв/м3. В случай, че някоя от тези сгради започнат ползване на битова гореща вода, ще важат правилата и условията на промоцията с ползване на БГВ.

От „Топлофикация – Сливен” напомнят, че посочените отстъпки са валидни при: плащане в 30 дневен срок, ежемесечен осигурен достъп до разпределители, апартаментни топломери, водомери за битова гореща вода.

И този отоплителен сезон, дружеството прави промоционална отстъпка за всички битови клиенти, като не им начислява суми за топлинна енергия отдадена от сградна инсталация.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук