„Топлофикация“ Сливен:Готови сме за отоплителния сезон

Всички дейности по подготовката за зимния отоплителен сезон са финализирани и сме напълно готови да посрещнем студените месеци, осигурявайки топлина на клиентите на дружеството, заявиха от „Топлофикация“ Сливен.

„Готови сме да пуснем парното отопление на клиентите, които ползват нашите услуги, по всяко време, в което бъдат изпълнени заложените параметри в Наредбата за топлоснабдяването. В документа е записано, че централното отопление се включва при наличие на 3 дни и нощи, в които средната температура не е по-висока от 12 градуса. Искрено се надявам да се радваме на още слънчеви и топли дни, но нека нашите абонати да са спокойни, че сме готови да подсигурим топлина в домовете им.“ – заяви изпълнителният директор на ТЕЦ Сливен инж. Павлин Костов.

По думите му, от дружеството в момента работят по нов промоционален договор за топлинна енергия и съвсем скоро условията по него ще бъдат обявени публично. Тогава ще бъде обявен и срокът, в който новите договори за доставка на топлинна енергия трябва да бъдат подписани.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук