„Топлофикация“ Сливен запазва промоционалната си политика и през предстоящия отоплителен сезон

„Топлофикация“ Сливен запазва промоционалната си политика и през предстоящия отоплителен сезон, съобщават от дружеството.

„На фона на увеличаващата се цена на електрическата енергия и природния газ липсата на промени в ценовата политика на дружеството е добра новина за сливналии. „Топлофикация“ Сливен вече традиционно предлага на своите абонати пределна цена, което означава, че всяко домакинство може да изчисли колко най – много може да бъде сметката му, ако не ограничава потреблението си. Преди началото на отоплителния сезон клиентите на дружеството получават ясно разписани условия в договор, с който да се запознаят“, посочват от ръководството на централата.

След успешната рехабилитационна и ремонтна програма, която приключи по предварително обявения план,от „Топлофикация“ Сливен се надяват на по-добър и безавариен зимен сезон, за да осигурят комфорт на своите абонати. В комбинация с достъпната цена, парното изглежда привлекателна и финансово аргументирана отлична алтернатива в сравнение с отоплението на ток.

Припомняме, че през това лято за абонатите на „Топлофикация“ Сливен, топлата вода
остана с непроменена цена, тя като се има предвид, че е и една от най-ниските в страната. Причината е в минималното увеличение на топлинната енергия, одобрено от
регулатора КЕВР – 2,84 лв за мегават/час.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук