„Топлофикация Сливен-инж. Ангел Ангелов“ с дарение за Комплекса за социални услуги за деца и семейства в Сливен

„Топлофикация Сливен -инж. Ангел Ангелов“ направи дарение на Комплекса за социални услуги за деца и семейства в Сливен. Инициативата е продължение на традицията, която дружеството всяка година спазва-по Коледа да правят дарения за талантливи деца или да подпомагат дейността на различни институции.

„Инициативата е наша, като продължение на традицията да помогнем на институция, която има нужда от някаква грижа. Тази година решихме това да бъде Комплекс за социални услуги за деца и семейства в квартал „Българка“. По молба на неговия директор -Миглена Николова, купихме три микровълнови фурни, два сушилника и стойки за телевизори, които те да ползват в социалното заведение. Дарението не е много голямо, но е от сърце“ поясни инж. Павлин Костов- Директор на „Топлофикация Сливен -инж. Ангел Ангелов“.

Дарението беше връчено на директора на социалното заведение от инж. Костов и Соня Бъчварова.

От своя страна, Миглена Николова отправи благодарност за дарението. „Тези неща са много необходими за нашия комплекс и звената в него, със сигурност ще бъдат използвани, каза тя. Директорът изрази надежда, че от дружеството ще продължат да им помагат и в бъдеще. „В големи комплекси, като нашия винаги има нужда от много неща затова, ако има и други дарители, които искат да ни помагат ние ще приемем протегнатата ръка“, допълни Николова.

В Комплекса за социални услуги за деца и семейства в квартал „Българка“ се предоставят различни услуги и има четири звена – Център за обществена подкрепа с капацитет 64 деца, Център „Майка и бебе“ е с капацитет 4 майки, Център „Спешен прием“ е с капацитет 4 деца и Център за работа с деца на улицата, чийто капацитет е 15 деца.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук