„Топлофикация Сливен-инж.Ангел Ангелов” зрадва с подаръци малчуганите от Центъра за комплексно обслужване на деца с увреждания и хронични заболявания

„Топлофикация Сливен – инж.Ангел Ангелов” зрадва с подаръци малчуганите от Центъра за комплексно обслужване на деца с увреждания и хронични заболявания.

„С Коледа идва най-вълшебното време от годината, в което всички си пожелаваме да бъдем по-добри и отзивчиви, по-здрави и по-щастливи. С това идва и желанието да виждаме усмивки по лицата на хората, и най-вече на децата. Именно това е причината да зарадваме тази година децата от Центъра“, посочват от топлофикационното дружество.

По традиция, „Топлофикация – Сливен – инж.Ангел Ангелов” ЕАД дарява радост на деца от детски домове. „Най-големия подарък за нас тази Коледа, ще бъдат детските усмивки и щастливите очички на децата от „Център за комплексно обслужване на деца с увреждания и хронични заболявания“ – гр. Сливен“,коментират от ръководството на ТЕЦ-а.

За да бъде Коледата им по-прекрасна, „Топлофикация-Сливен“ подари подарък на всяко дете и зарадва всички с подарък детски автомобил.

 


Снимки:

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук