„Топлофикация“ Сливен няма да „попари“ сливналии с увеличение на цената на топлата вода

„Топлофикация“ Сливен няма да „попари“ сливналии с увеличение на цената на топлата вода, това се казва в официалната позиция на дружеството по повод публикация в медиите озаглавена “Ще попари ли ТЕЦ-ът сливналии с увеличение на цената на топлата вода” от 27 08 2020г.

Стойността на пределната цена за битова гореща вода е 9,00лв./куб.м с ДДС и тази стойност НЯМА да бъде променена през предстоящия отоплителен сезон, коментира изпълнителния директор на ТЕЦ Сливен инж. Павлин Костов.

Относно другите въпроси, засегнати във въпросната публикация, „Топлофикация Сливен” ЕАД дава възможност на своите клиенти със стари задължения към дружеството, поради невъзможност да бъдат изплатени, да отсъединят радиаторите си, за да не продължават да натрупват още задължения. След изплащане на задълженията, радиаторите могат да бъдат присъединени отново при желание от тяхна страна се казва още в позицията на  дружеството.

„Ръководството на „ТОПЛОФИКАЦИЯ-СЛИВЕН” ЕАД призовава заинтересованите журналисти да се обръщат освен към юрист и към тях за обсъждане бъдещите планове на дружеството. Ежедневно постъпващите при нас казуси се решават незабавно, като се стремим да бъдат в полза на лоялните клиенти. Внушенията, че „коректни абонати няма да могат да ползват парно през настоящия отоплителен сезон” са неверни и в разрез с добрите журналистически практики. Приканваме всички заинтересовани медии да се обръщат към нас при възникнали въпроси“, посочва още изпълнителния директор на сливенската „Топлофикация“.

 

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук