„Топлофикация“ Сливен организира коледен екоконкурс без правила

„Топлофикация“ Сливен организира коледен конкурс под наслов „Еко Коледа“ и то без правила. Идеята на нетрадиционната инициатива е част от предметите, които отиват за смет, да бъдат преобразени като от тях бъде изработена атрактивна коледна украса. „Рециклирането е предизвикателство в забързания начин на живот, който водим. В тази връзка конкурсът поставя на дневен ред темата за един значим проблем при това по забавен и вдъхновяващ начин“, посочват от ръководството на дружеството.

Правилата на конкурса са, че няма правила. Стара чаша може да превърнете в красив свещник, от ненужни дрехи,да  ушиете играчки за елхата, опаковките от хранителните продукти могат да ви послужат за изработване на цветен гирлянд и всичко, което ви хрумне.

Направете снимка с телефона си и ни я изпратете до 15 декември на e-mail: toplo.sliven@abv.bg с основание „ЕКО КОЛЕДА”, като посочите три имена и телефон за връзка.

В потвърждение, че сме получили Вашето предложение, ще получите Нашето свежо издание с много интересни идеи и рецепти за незабравими коледни празници.

На 18 декември авторите на трите най-интересни идеи ще получат и своите награди:

1 награда – 300 лв.

2 награда – 150 лв.

3 награда –декорация за коледната трапеза.

„Развихрете въображението си и участвайте. Не чакайте последния момент. Забавлявайте се и дайте своя принос за една по – добра заобикаляща ни околна среда. Проблемът с екологията заема и ще заема централно място и в инвестиционната програма на „Топлофикация Сливен” ЕАД до пълното постигане на чисто производство. Конкурсът е повод да се замислим всички, да направим своята равносметка и да продължим напред с още по – ясни цели и приоритети“призовават от сливенското дружество.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук