„Топлофикация“ Сливен с промоции за топла вода

„Топлофикация Сливен-инж.Ангел Ангелов“ предлага на клиентите си промоции за топла вода.

Във връзка с Решение № Ц-12 от 30.06.2023 г. на Комисията за енергийно и водно регулиране за увеличение цената на топлинната енергия, както и повишената ставка на ДДС от 9% на 20%, Ви уведомяваме, че считано от 01.07.2023 г. пределната цена за битова гореща вода ще бъде 12.70 лв/м3 с ДДС.

С цел подобряване услугата отчитане на индивидуални водомери за гореща вода и изпълнение на законовите изисквания за въвеждане на дистанционно отчитане на средствата за дялово разпределение, „Топлофикация-Сливен-инж.Ангел Ангелов” ЕАД предлага на всички свои клиенти допълнителни отстъпки за битова гореща вода.

Всеки клиент, който има монтиран водомер с дистанционно отчитане ще ползва до 30.04.2024г. 10% отстъпка от пределната цена.

Всеки клиент, който има монтиран водомер с дистанционно отчитане, но не е ползвал БГВ след 30.04.2022 г. ще получи допълнителна отстъпка от 10% за период от 3 месеца, ако поднови ползването на гореща вода от Топлофикация. Така този клиент сумарно получава 20% отстъпка от пределната цена.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук