„Топлофикация“ Сливен с промоционални договори за сезон 2021-2022г.

„Топлофикация – Сливен” ЕАД започва сключване на индивидуални промоционални договори за сезон 2021/2022г. от 13 септември, съобщи ръководителят на дружеството инж. Павлин Костов. От отстъпките могат да се възползват всички редовни платци, а договорите има възможност да се сключват и по интернет. В зависимост от начина на разпределение на топлинната енергия в сградата, дружеството предлага на абонатите си няколко вида договори, посочи той и уточни, че това е поредната стъпка в дейността на сливенската топлофикация, с която се стараят да улеснят потребителите си.

Договор 1.1: За клиенти, при които разпределението на топлинната енергия се извършва с електронни разпределители, ползват отстъпка от сумата за отопление в размер на 5%. За тези клиенти ще приложим предел на месечните сметки, формиран от инсталирания пълен обем на имота умножен по 1,25 лева с ДДС. В случай, че делът на топлинната енергия отдадена от сградната инсталация е 40% или повече, клиента заплаща разликата, съответстваща на имота над този процент.

Договор 1.2: За клиенти, при които разпределението на топлинната енергия се извършва с индивидуален топломер, ползват отстъпка от сумата за отопление в размер на 5%. В случай, че делът на топлинната енергия отдадена от сградната инсталация е 40% или повече, клиента заплаща разликата, съответстваща на имота над този процент.

Договор 2: За клиенти, при които разпределението на топлинната енергия, се извършва на база отопляем обем – месечният предел за отопление се формира като произведение от инсталирания пълен обем и пределна цена 1,25лв./куб.м. с ДДС. В случай, че делът на топлинната енергия отдадена от сградната инсталация е 40% или повече, клиента заплаща разликата, съответстваща на имота над този процент.

Инж. Костов припомни още, че пределната стойност за битова гореща вода се запазва в размер на 9,00 лв./куб.м. с ДДС.

„Тези отстъпки са валидни за всички наши клиенти, които заплащат редовно месечните си сметки за потребена топлинна енергия в 30 дневен срок. Можете да сключите договор в Информационния център – бул.”Хаджи Димитър” №39 (срещу ДКЦ1), като спазвате необходимите санитарно-хигиенни изисквания. За Ваше улеснение предлагаме и сключване на договор чрез интернет. Предложените договори можете да намерите на следния електронен адрес: https://toplo.sliven.net/tyrgovska-politika След попълване и сканиране изпратете подписания договор на електронен адрес: tecsliven_site@abv.bg. Информация за сключения договор ще получите на Вашия електронен адрес“, поясни той.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук