Турски инвеститори на проучвателна визита в Сливен

Работна среща между Стефан Радев и представители на бизнеса в Турция се проведе вчера в Сливен. В нея участва и председателят на Комисията по европейска интеграция, международно сътрудничество и партньорски инициативи Мартин Славов, съобщават от общинския пресцентър.

По време на визитата са обсъдени намеренията на предприемачите, свързани с бъдещи инвестиции в сливенския регион. Те са заявили желание и готовност за съвместни бизнес проекти с други инвеститори в различни отрасли и създаване на заетост. Представителите на бизнеса в Турция развиват дейности в областта на производството търговията, логистиката, строителството и ресторантьорството.

При срещата си с кмета те са получили уверение, че при заявяване на сериозни намерения от тяхна страна, ще получат съдействие във всеки етап от процеса.  По думите на Радев, Община Сливен е заинтересована от всеки бъдещ инвеститор, тъй като това е пряко свързано с успешната реализация на младите хора и задържането им в града, което е сред основните й приоритети.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук