Търсят се работници за туристическия сектор в Германия

Набират се кандидати за работа в туристическия сектор на Германия. Инициативата е съвместна на Агенцията по заетостта, EURES България и EURES Германия,съобщи директорът на Бюрото по труда в Сливен Тихомира Димитрова. Предлаганите работни места са в сферата на хотелиерството и ресторантьорството в хотели и ресторанти, разположени из цяла Германия, както и работни места в областта на системната гастрономия. Заплатите са в диапазона 1600 – 2500 евро на месец в зависимост от професията, професионалната квалификация, професионалния опит, региона и колективните договори. Работи се на пълен работен ден, 40 часа седмично, както и на смени за областта на системната гастрономия. По време на договора, работодателят оказва подкрепа при наемането на жилище.

През месец ноември в няколко града в страната ще има интервюта по инициатива на EURES Германия за набиране на персонал в туристическия сектор : в Пловдив – 05.11.2019, Бургас – 06.11.2019, Варна – 07.11.2019, Добрич – 08.11.2019

Изисква се владеене на немски език, а за някои от длъжностите – немски и английски език, което е уточнено в конкретните оферти.

Интервюто в гр. Бургас ще се проведе в Кариерен център, ул. „Патриарх Евтимий” № 35 А на 06.11.2019 г. от 10.00 часа.
На адрес http://eures.bg може да се намери пълна информация за предлаганите работни места и съответното заплащане за тях.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук