Убиецът на мъжа в Нова Загора има седем предишни присъди

Окръжна прокуратура-Сливен задържа за срок до 72 часа Д.Д. Той е обвинен за това, че умишлено е умъртвил 52-годишен мъж от град Нова Загора. Престъплението е осъществено на 27.10.2023 година в град Нова Загора. То е квалифицирано по чл.115 от НК.
Подробности по случая предоставиха пред медиите днес прокурор Ваня Белева – говорител на Окръжна прокуратура-Сливен и старши комисар Димитър Величков – директор на ОД на МВР-Сливен.
По време на разследването е установено, че убийството е извършено с нож, с който са нанесени удари в тялото на пострадалия.

Забележка в денонощен магазин е причина за убийството.52-годишният направил забележка на извършителя и бил промушен от него в горната част на тялото с нож. В резултат от нараняването, мъжът е починал.

Към настоящия момент Д.Д. има седем предходни осъждания. Те са за престъпления срещу собствеността на гражданите и за управление на моторно превозно средство след употреба на алкохол.
Предстои Окръжна прокуратура-Сливен да внесе в съда искане за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ по отношение на обвиняемия.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук