Успех за сливенските акробати в навечерието на Димитровден

Община Сливен поздравява сливенските акробати, които представиха достойно страната ни и града ни на Европейското първенство по акробатика във Варна. Смесената двойка Жулиен Шайков от Спортен клуб по акробатика „Стефан Данчев“-Сливен и Елена Босилкова от „Балкан Ботевград“ завоюваха 4 място в балансовата си комбинация и 5 място в многобой. Женската тройка във възраст от 13 до 19 години Маринела Иванова, Петя Георгиева и Емили Йорданова се класираха 8 в многобоя при надпревара от 27 отбора. Тройката в групата от 11 до 16 години Добромира Стоянова, Велина Стефанова и Мартина Димитрова се класираха 8 в балансовата си комбинация. Своя дебют направиха и женската тройка в състав Силвана Гурцова, Никол Шопова и Стоянка Димитрова. Всички деца са възпитаници на Спортно училище „Димитър Рохов“-Сливен.

„Гордеем се с тези деца. Показаха хъс, сила и воля. Благодарни сме и на Община Сливен за подкрепата, която ни оказва и затова, че е верен партньор на всички спортни клубове в Сливен“, сподели треньорът на младите акробати Виолета Бинева.

Община Сливен предостави половината от средствата, необходими на клуба за неговото пътуване и представяне на Европейското първенство.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук