Успял сливналия с голямо сърце ще води листата на ПП „Републиканци за България“ в Сливен

Пенчо Недев Иванов е водач на листата на ПП „Републиканци за България“ в 21-ви МИР Сливен. Решението е взето на проведен Изпълнителен съвет на партията.
Той е роден през 1959 година в Сливен. Преди повече от 20 години заминава за САЩ, където благодарение на упорития си труд, постига aмериканската мечта, изграждайки успешен транспортен бизнес в Чикаго, посочват от партийния пресцентър.
„Пенчо Иванов е активна и разпознаваема личност сред българската общност в Америка, но и тук, в родния си град. Като най-голям свой успех в живота, той посочва прекрасните си деца – син и дъщеря, а за най-голяма своя радост без съмнение изтъква своите четирима прекрасни внука.
През 2019 година Пенчо Недев стана известен в Сливен и България с доброто си сърце и голямото си дарение на отделението по Неонатология в сливенската МБАЛ «Д-р Иван Селимински». Тогава той бе обявен от ръководството на болницата за най-големия частен дарител. Това бе първото негово публично дарение в България, но в Чикаго е популярен, като човек, който силно подкрепя българската общност и църква.
До момента Пенчо Иванов не е бил член на други политически партии и доказва, че обявената от ПП „Републиканци за България“ цел за налагане в политиката на чисти, неопетнени и успели българи, може да бъде постигната.
Останалата част от листата на ПП „Републиканци за България“ за област Сливен ще бъде ясна до началото на следващата седмица. От партията заявяват, че разполагат с изключително интересни лица, успели в своите професии, които безкористно приемат да служат в полза на обществото и се надяват именно тези хора да подтикнат сливналии да разпознаят партията като алтернативата на сегашното статукво“, допълват от партията.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук