Участвайте в благотворителна вечеря в помощ на онкоболния Ники от Сливен !

Благотворителна вечеря в помощ на 10-годишния Ники от Сливен, който страда от онкологично заболяване организира Ресторант Централ на Хотел Парк Централ.  Събраните средства ще бъдат дарени за лечението на детето. Вечерята ще бъде на 30 януари от 19.00 часа в ресторант Парк Централ като входът е 20 лв.

„Умоляваме Ви да станете част от благотворителната вечер организирана в помощ на Ники. Всеки един от нас има семейство, любими хора, които са ни драги и скъпи. Но какво правим, когато научим, че слънцето в очите на обичаните от нас хора започва да гасне, поради отвлечено здраве, Да, Мили Приятели, „отвлечено“ беше здравето на това мило дете. Нека се съберем заедно и помогнем с каквото можем, за възвръщането на този детински, своенравен, жизнен и толкова очакван от Ники пламък. Нека се съберем заедно и направим усилие да допринесем с каквото можем за възстановяването на това малко дете“, призовават организаторите.

На благотворителната вечеря ще има търг на ваучери, томбола, ще бъде поставена и кутия за дарения. Печалбите от горепосочените ще бъдат дарени за възстановяването на детето.

Моля заповядайте да помогнете с каквото имате възможност и колкото имате на сърце. И малкото е в помощ.

За повече информация: 0877100959

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук