Ученици от ПГИ „Проф. д-р Димитър Табаков“отново за пример-показаха умения в бизнес етикета пред педагози от няколо области

Сливенската професионална гимназия по икономика „Проф. д-р Димитър Табаков“ за пореден път доказа, че в работата си успява да интегрира нови, модерни практики за обучение, отговарящи на интересите на възпитаниците й. Това се случи по време на открит урок на тема „Бизнес етикет“. В интересна учебна среда чрез проектно-базирано обучение възпитаниците на Светла Русева от специалност „Бизнес администрация“ поставиха акцент върху правилата за поведение в деловия свят, интервю за работа, етикет в офиса, делови и бизнес срещи. Откритият урок е част от Работна среща за обмен на педагогически практики в сферата на професионалното образование и обучение в областите Стара Загора, Хасково, Ямбол и Сливен.

Гости на инициативата бяха Ива Тарагошева, старши експерт по ПОО,  Снежана Танева, директор на Търговска гимназия „Княз Симеон Търновски“ град Стара Загора, Цанко Цанков, директор на Финансово-стопанска гимназия „Атанас Буров“ град Хасково и учители от трите сродни училища.

 

„Наученото, безспорно ще бъде неотменна част от поведението и бъдещото общуването на учениците ни. Въпросите на децата потвърдиха категорично техния интерес към темата за значимостта на доброто общуване, в основата на която са себеуважението и уважението към другите“, коментира след урока Димитър Добрев -директор на професионалната гимназия по икономика „Проф. д-р Димитър Табаков“ .

 

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук