Фестивал за къмпинг туризъм ще се проведе от 25 до 27 август в Сливен

Първо издание на фестивал за къмпинг туризъм ще се проведе през уикенда в Сливен. Auto Camp Fest ще се състои от 25 до 27 август в къмпинг Оазис Сливен. „Добре дошли са всички фенове от България и Европа на къмпингуването и пътешествията с автомобили, покривни палатки, мини каравани, ремаркета-палатки, къмпинг боксове и всякакви други форми на нощувка във или върху компактно превозно средство на 2 или 4 гуми“, посочват организаторите.

През трите дни на фестивала ще могат да се видят нови модели къмпинг оборудване за автомобили. Сред тях ще има експонати на българския производител на покривни палатки Vagabond Home, испанските ремаркета-палатки Comanche и германските къмпинг боксове QUQUQ.

Огромната зелена зона на къмпинг Оазис Сливен ще приюти стотици любители на нощувката близо до природата и под звездите. Програмата на Auto Camp Fest включва много забавления, музика, игри, спорт, риболов и туристическа програма в района – музеи, разходки в планината, конна езда и други. Ще има презентации на пътеписи от авто пътешественици и оборудване за автотуризъм.

Входът за външни посетители е свободен.

 

 

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук