Фирма от Стара Загора е била наемател на нелегалната фабрика за цигари в Карнобат

Фирма от Стара Загора е била наемател на помещенията в Карнобат, в които полицията откри нелегална фабрика за цигари преди два месеца. Това каза в ефира на Би Ти Ви кметът на града Георги Димитров, чийто син е отдал помещенията под наем. Той е и един от арестуваните вчера при акцията на прокуратурата във „Винпром Карнобат“ ООД, „Сис индустрийс“ ООД и „Топоаз мел“ ООД, пише „Дневник“

Сградата е отдаденa под наем на фирмата преди 2 или 3 г. за складова и производствена дейност. Лично аз не съм виждал договора, обясни Димитров, но посочи, че синът му не е знаел до лятото на миналата година какво се произвежда там. Самият той обаче е плащал на портиера и охраната на складовете.

Единственият път, когато е влизал в помещенията, било, след като са опразнени.

Кметът обясни, че синът му не се познавал с арестувания собственик на „Сис индустрийс“ Миню Стайков. Димитров обаче се познавал с него и го определи като коректен данъкоплатец и призна, че бизнесменът е подпомагал общината. Сумите не са големи, за празници част от разходите се поемат от фирмите на Стайков, отбеляза Георги Димитров.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук