Футболен клуб „Сините камъни“отбеляза празнично петата си годишнина

Тържествено отбелязване на 5 години от създаването на ФК „Сините камъни“се проведе снощи в препълнената спортна зала „Васил Левски“. Сред плеядата от известни български футболисти, уважили събитието бяха Радостин Кишишев, Ясен Петров, Пенко Ляев, Милен Георгиев, Георги Пеев, Коста Янев и много други.

 

В словото си кметът Стефан Радев пожела на играчите на клуба много бъдещи успехи в предстоящите футболни първенства, с които да популяризират не само град Сливен, но и България. „Всяко начало е трудно. Всяка годишнина означава трупане на история, опит, традиции. Пожелавам Ви здраве, да празнувате още много годишнини като тази и да покорявате  все по-високи висини, с които да се гордеете и Вие, и ние като сливналии“, заяви още той. Кметът на община Сливен връчи на основателя на клуба Пламен Крумов стъклен знак, символ на Сините камъни и възпоменателна монета ,,Старият бряст в Сливен”, представена от Българска народна банка.

В знак на благодарност за съвместната работа, ръководството на клуба и треньорския състав получиха подаръци и от родителите на децата, трениращи в школата.

От своя страна Пламен Крумов благодари на треньорите и родителите за  успешното сътрудничество през годините. Той изрази признателността си и от подкрепата на Община Сливен и подари на кмета Радев  плакет и шал на клуба.

Празничната програма продължи с изпълненията на народния певец Деян Митев, Спортен клуб по акробатика „Стефан Данчев“, балетно шоу и футболни игри между възпитаниците на спортната школа.

Кулминацията на вечерта беше Мачът на звездите, в който се включиха и звездните футболни гости на вечерта.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук