Христо Гърбов гостува в Сливен с комедия „Големанов“

Христо Гърбов гостува в Сливен с вечната комедия „Големанов“ на Ст. Л. Костов. Постановката ще бъде на 18 януари от 19.00 часа в зала „Сливен“. В представлението участват още актьорите Венцислав Петков, Ивайло Спасимиров, Йовко Кънев, Любомир Кънев, Милен Димитров, Надя Банчева, Петя Венелинова, Татяна Цветкова, Тони Тончева, Ясена Господинова и Евгения Явашева.

Режисьор е Орлин Дяков, сценография и костюми Виолета Радкова, музика: Пламен Мирчев – Мирона
Билети се продават в книжарница „ВИДАР“ до Природо-математическа гимназия „Добри Чинтулов“ – 0887 / 362 046
Цена: 18 и 20 лв.

Работно време каса: 10:00 – 18:00 часа
Резервации на 0887 / 36 20 46, 0898 / 293 951
Необходимо е посетителите да представят на входа някой от следните документи: Сертификат за ваксинация; Сертификат за преболедуване на COVID-19 през последните 12 месеца; Сертификат, удостоверяващ отрицателен антигенен тест (до 48 часа преди влизане в обекта), или отрицателен резултат от PCR тест (направен до 72 часа преди влизане в обекта);
-За „зелен сертификат“ се признават и резултатите от лабораторни изследвания за антитела. За да получите удостоверението за наличие на антитела, стойностите на антителата срещу SARS-CoV-2 трябва да са доказани чрез количествено изследване на Anti-SARS-CoV2 IgG и да надхвърлят 150 BAU/ml. Документът е със срок на валидност 90 дни и важи само на територията на България.
-За „зелен сертификат“ се признават и аналогични документи за ваксинация, за изследване и за преболедуване (доказано с ПСР или с антигенен тест) за лица, ваксинирани, преболедували или изследвани извън страната.
Можете да извадите своят „Зелен сертификат“ на  www.his.bgЗа лица до 18 години не се изисква зелен сертификат.
Всички посетители в театъра трябва да носят предпазни маски

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук