Центърът за майчино и детско здраве предлага безплатни онлайн консултации

Центърът за майчино и детско здраве ще предлага онлайн консултации от 6 април. Във всички работни дни от понеделник до петък от 9:00 до 16:00 часа консултаците ще бъдат по въпроси, свързани със здравословно поведение по време на бременността, първи грижи за новороденото, кърмене, захранване, здравословно хранене, насоки за развитие на детето, емоционална подкрепа на родителите, и други. „Консултациите ще се провеждат през Skype, Messenger, Viber или директно по телефон. Молим Ви, предварително да се обадите на телефон 044 / 410 431, за да уточните Вашето предпочитание за връзка“, посочват от центъра.

Той работи съвместно и с експерти от Регионална здравна инспекция – Сливен за допълнителна информация относно новия коронавирус.

Консултациите са напълно безплатни и от тях могат да се възползват всички семейства с деца до 3-годишна възраст и бременни жени от област Сливен. Подкрепата се предоставя при спазване на принципите на конфиденциалност и доброволност. Центърът за майчино и детско здраве към Медицински център „Д-р Г. В. Миркович“ е създаден пред 2014 г. по проект на УНИЦЕФ, Министерството на здравеопазването и Агенцията за социално подпомагане.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук