Честит празник на българските полицаи !

Началникът на ОДМВР Сливен старши комисар Димитър Величков отправи  поздравление към колегите си по случай 8 ноември-Празника на българската полиция.

Уважаеми съграждани,
В деня на свети Архангел Михаил българската полиция отбелязва своя професионален празник. Архангеловден олицетворява битката на силите на доброто за постигане на мир, ред, истина и справедливост. Подобна битка водим ежедневно и ние, представителите на българската полиция, за да пазим обществения ред, спокойствието и сигурността, да следим за спазването на законите и да противодействаме на престъпността.
Уверен съм, че това, което се изисква и зависи от нас, ще го изпълним. Ще продължаваме ежедневно да се справяме с предизвикателствата и да отговаряме на обществените очаквания.

Скъпи колеги,
Искам да пожелая на всички вас – служителите на българската полиция, здраве, вяра и сили да защитавате реда и закона, да отстоявате принципите на нелеката професия на полицая. Непоколебима воля, за да преодолявате всички проблеми и да продължите да изпълнявате задълженията си с висок морал и професионализъм.
Като изразявам дълбокото си уважение към вашия труд, пожелавам на вас и на близките ви здраве, благополучие, лични и професионални успехи!

Честит празник!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук