Шофьор помете двама на пешеходната пътека над подлеза на Бургаско шосе, участъкът е затворен

Шофьор помете двама на пешеходната пътека над подлеза на Бургаско шосе. Участъкът е затворен за движение. Инцидентът е станал към 19.45 часа, пострадалите са момче и момиче, които са пресичали пътното платно. Те са ударени от черен Фиат „Крома“, който е шофиран от мъж на видима възраст около 30-35 години, съобщават очевидци на инцидента. По тяхна информация младежите са пострадали сериозно и са откарани в болница. На място има екип на полицията, който разследва катастрофата.

Припомняме, че въпросния подлез е заключен и не може да се използва от пешеходците, а това е предпоставка за инциденти като днешния.

1 Коментар

  1. Да бе, подлеза затворен това е проблема?! А това, че често там се кара с 80-90 кмч не е проблем. Че на спирките автобусите не могат да спрат от тарикати спрели за да купят цигари не е проблем. Че полицаите спират само да си вземат кафе и се правят на невиждащи не е проблем. Че въобще не виждаме патрулиращи полицаи не е проблем?! …Проблема видиш ли бил, че не е отворен подлеза за да има къде да се събират цигани и наркомани.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук