Ще обсъждат предложения на граждани за реконструкцията на бул. „Хаджи Димитър“

Проектното предложение за благоустрояване на бул. „Хаджи Димитър“ ще бъде разгледано утре. На срещата в Общинска администрация – Сливен ще се проведе среща, на която ще бъдат обсъдени конкретни предложения от граждани, свързани с реконструкцията на булеварда. В нея ще участват кметът Стефан Радев, заместник – кметът Румен Иванов, сливенски архитекти, главният проектант на обекта и експерти от Общината.

Представят проектното предложение за благоустрояването на бул. „Хаджи Димитър“

В края на месец ноември 2018 г. Общинското ръководство предостави възможност на жителите на община Сливен да внасят конкретни предложения и мнения по изготвената актуализация на проекта за благоустрояване на бул. „Хаджи Димитър“. За този проект Общината получи средства от българското правителство.

С разработката и нова структура на булеварда ще се подобри значително визуалната комуникация, както с обекта, така и в цялост за централна градска част. Приоритет ще бъдат пешеходците, осигуряване на безопасност за всички участници в движението и същевременно постигане на функционалност за устойчива и модерна централна градска част.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук