Юбилейното турне „45 години не стигат”на роклегендите „Сигнал” акостира в Сливен на 19 юли

Сливен е един от градовете, имащи привилегията да посрещнат юбилейното турне „45 години не стигат” на роклегендите „Сигнал”. Сливенската публика ще има възможност да се наслади на култовите им изпълнения в едно запомнящо се шоу на 19 юли от 20.00 часа в Антична Крепост „Туида“.
Идолите на няколко поколения българи ще зарадват публиката с най-доброто от своя репертоар. Ценителите на хубавата музика ще чуят любими хитове като „Да те жадувам“, „Липсваш ми“, „Мина и Лора“, „Сляп ден“, „Спри се“, „Спомен мил, спомен мой“, „Зелени сигнали“, „Между ад или рай“, „Сбогом“, „Може би“ и още много други, На концерта ще звучат и нови песни от предстоящия албум „След тъмнината“.
В дългогодишната си кариера група „Сигнал” издава над 20 албума и изнасят хиляди концерти. Тя е една от българските групи с множество концерти извън България. 14 песни на Сигнал са в класацията на БГ радио „500-те най-велики песни на България за всички времена“. През 2011 г. група Сигнал се сдобива със своя звезда на Алеята на славата. Уникалното е, че на българската звездна алея за пръв път се полага звезда, която носи името не на известна личност, а на цяла група.
Йордан Караджов, Владимир Захариев, Александър Мариновски и Георги Янакиев са във върхова форма и продължават активната си концертна дейност. Сега те идват с едно паметно турне и легендарната си музика, за да кажат, че „45 години не стигат”!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук