15-годишен е арестуван за посегателството над малко момиченце от Сотиря

15-годишен младеж е задържан за посегателството над малко момиченце от Сотиря, съобщават от МВР.

Към 20,47 часа снощи 29 –годишна жителка на селото е съобщила в полицията за посегателство, свързано с блудствени действия спрямо малолетната й дъщеря, на 8 години. След сигнала в РУ-Сливен незабавно са предприети действия за установяване на фактите и обстоятелствата според получената информация и издирване на извършителя.

Пострадалата е прегледана от съдебен лекар, не са установени данни за насилствени действия и е предадена на грижите на близките й. При проведените оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия е установен и задържан за срок от 24 часа заподозрения за извършител, на 15 години, от същото село.

По случая е задържан и 68-годишен, живял временно без регистрация на адреса на майката, спрямо когото предстои изясняване съпричастен ли е към блудство с малолетната преди време, каквато предварителна информация е съобщена.

По случая е образувано досъдебно производство. Материалите докладвани на ОП – Сливен. Работата продължава за изясняване на всички обстоятелства и документиране на случая.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук