16-те стъпки към успеха на „Българските патриоти – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“

НИЕ „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“ СЕ ОБЕДИНИХМЕ ОКОЛО СЛЕДНИТЕ ПРИОРИТЕТИ – НАШИТЕ 16 СТЪПКИ КЪМ УСПЕХА!

 1. Увеличаване на доходите на работещите хора. Ангажираме се да направим благоприятна средата за инвестиции и повишаване на производителността на труда, така че средната работна заплата да стигне до 2500 лв.
 2. Увеличаване на средната пенсия за страната до 700 лв. Ще настояваме за преизчисление на пенсиите на всички българи. Предвиждаме 30% среден ръст на пенсиите до края на мандата. Време е възрастните хора в България да живеят нормално!
 3. Осигуряване на БЕЗПЛАТНИ ЛЕКАРСТВА за всички ученици до 18-годишна възраст и за пенсионерите над 65-годишна възраст.
 4. Продължаваме битката с картелите! За справедливи цени на горивата! Изграждане на държавна верига бензиностанции, която ще даде шанс на народа не само да оцелее, но и да се развива.
 5. Подпомагане за пълнолетни родители, завършили минимум средно образование, в размер на 2000 лева при раждане на първо дете, 5000 лв. – при второ и 10 000 лева – при трето дете.  Ще се борим за увеличение на парите за втората година на майчинството- да станат поне 80% от МРЗ. В момента са 380 лв. на месец, а минималната работна заплата е 650 лв.
 6. Всяко българско дете има право безплатно да посещава ясла и детска градина. Предвиждаме да се инвестират поне 100 млн. лв. за изграждането на нови детски градини и ясли и за ремонта на старите.
 7. Въвеждане на необлагаем минимум в подкрепа на хората с ниски доходи. Ще настояваме и за семейното подоходно облагане, което извоювахме за 2021 г., То предвижда данъчни облекчения за всяко работещо семейство както следва – 450 лв. за едно дете, 900 лева- за две, 1350 лева- за три деца, да стане постоянно и сумите до края на мандата да се увеличат до 600 лв. за едно дете, 1200 лв. – за две и 1800 лв. – за три деца.
 8. Безплатни учебници, учебни помагала и униформи за всички ученици до 12-и клас. По всеки от общообразователните предмети трябва да има по един учебник, одобрен от МОН.
 9. Ускоряване на технологичната модернизация, дигитализацията и въвеждането на електронно правителство. По-голяма възможност за частна инициатива.
 10. По-добри условия за малкия и среден бизнес: намаляване на данъчната ставка върху доходите от стопанска дейност на едноличните търговци от сегашните 15% на 10%. Отпадане на данък “дивидент” и т.нар. “данък уикенд”. Ускорена данъчна амортизация за инвестициите в машини, оборудване и технологии.
 11. Нов подход за интеграция на циганите чрез образование, труд и санкции при неспазване на закона. 30 години ни се предлага от всяка следваща власт интеграция на ромите, която ни учи да ги понасяме каквито са, а за тях създава привилегии и чувство за безнаказаност. В резултат имаме социален паразитизъм и криминален взрив, но пък удобен електорат за всеки, който си плаща. Всички български граждани имат еднакви права и задължения. Толерирането на едни за сметка на други е недопустимо. Неграмотните лица, неизпълнили конституционното си задължение за образование до 16-годишна възраст, да нямат право да гласуват.
 12. Защита на традиционното българско семейство и семейни ценности. Съгласно Конституцията семейството е съюз между мъж и жена. Недопускане на еднополовите бракове и джендър идеологията в страната ни.
 13. Недопускане на ДПС и други антиконституционни етнически партии в управлението на България. Българските патриоти сезирахме ВАС за решението на ЦИК в Турция да има 121 секции!!! Според нас то нарушава Конституцията и Изборния кодекс! Няма да допуснем един български държавен орган да погазва грубо законите на държавата в интерес на чужда държава.
 14. Повече власт при хората: въвеждане на регионално самоуправление и разширяване на правомощията на общините; финансиране на малките общини.
 15. Нулева толерантност към корупцията на всички нива.

Борбата ни е за независима национално отговорна външна политика, отстояваща само и единствено интересите на България. Защита и подкрепа на българските общности зад граница. Твърдо отстояване на историческите български интереси в Република Северна Македония. България има нужда от национално помирение и единство, от прекратяване на войните между институциите и езика на омразата, за да се гарантира държавността в името на гражданите и на националните интереси. Осигуряване на пълна прозрачност в работата на институциите. Фокусиране върху неотложните приоритети на обществото.

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Купуването и продаването на гласове е престъпление !

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук