16 ученически отбора са се записали за участие в лекоатлетическата щафета „Трети март”

16 отбора от училища в Сливен и региона са подали до днес заявка за участие в традиционната лекоатлетическата щафета „Трети март”, в чест на Националния празник на България. Това съобщи директорът на ЦПЛР-Детски комплекс Сливен Георги Иванов. Крайният срок за приемане на заявките изтича утре – 26 февруари до 16 часа.

Проявата ще се състои на 3 март от 13.00 часа. За пореден 56-ти път сливенският ученически спорт ще стартира в лекоатлетическата щафета. Надпреварата ще се проведе в три възрастови групи. Това са момичета и момчета от 5-7 клас, юноши и девойки, 8-10 клас и 11-12 клас. Броят на участниците в отбора са 8, разделени по 4 момичета и момчета. Стартът на щафетата ще бъде на пл. „Хаджи Димитър“, пред входа на читалище „Зора”. Трасето продължава по бул. „Цар Освободител“, надясно по бул.“Цар Симеон“, по ул. „Генерал Скобелев“, в посока полицията, включване по ул. „Великокняжевска“, а финалът е срещу входа на читалище „Зора”.

Награждаването на победителите ще се състои в 14.00 ч. на площада. Община Сливен осигурява награди за участниците, класирали се на I, II и III място. Всеки състезател, участвал в щафетата, ще получи индивидуална награда, независимо от класирането. Проявата се организира от Община Сливен и ЦПЛР-Детски комплекс, със съдействието на Спортен клуб по лека атлетика Сливен.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук