77 заявления са приети от началото на седмицата от мобилни екипи на сектор „БДС“

77 заявления са приети от началото на седмицата от мобилни екипи на сектор „БДС“ към ОДМВР-Сливен. Те са извършили „организиран прием“ с биометрична станция по искане на кметовете на селата Желю войвода и Блатец, и във фирма ЗММ.

Днес екипите са в селата Стрелци и Боринци от община Котел. Сектор „БДС“ продължава да приема искания за „организиран прием“. При първоначално или повторно желание от институции, ведомства или кметства „организирания прием“ са осъществява посредством стационарна биометрична станция, осъществяван в зала за прием на граждани на втори етаж на ул. „Д-р Миркович“ № 2 или мобилна биометрична станция от служители на сектор „БДС“, ОДМВР Сливен, при спазване препоръките, свързани с работата в условията на COVID – 19.
Искането се подава до директора на ОДМВР-Сливен на адрес гр.Сливен, ул.”Ген. Скобелев”№5 или на ел.адрес на дирекцията [email protected]

Гражданите могат да изберат предпочитаното от тях звено БДС в РУ Нова Загора, Котел или Твърдица за подмяна на лична карта, паспорт или свидетелство за управление на МПС различно от това по постоянния им адрес, но в рамките на Област Сливен.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук