ГЕРБ Сливен регистрира листата си и залага на позитивна предизборна кампания

ГЕРБ-Сливен регистрира днес листата си с кандидати за народни представители
за предстоящите на 4 април парламентарни избори. Регистрираната листа е
12-членна, а водач е областният координатор и министър на земеделието,
храните и горите Десислава Танева.

Пред медиите тя заяви, че ГЕРБ Сливен ще води позитивна кампания с уважение към хората и всички кандидати и изрази надежда за предстоящ интелигентен дебат, подкрепен с факти.

„Смятам, че след всичко, което направихме през последните четири години и за което положихме усилия, можем отново да поискаме доверието на гражданите на Сливен. Обещанията, които дадохме или са изпълнени, или са в процес на изпълнение. Ще работим за по-високи доходи на хората и по-добра среда на живот“, допълни Танева.

Относно листата и участниците в нея, тя поясни, че те са избрани от близо 3 хил. граждани, чрез анонимна анкета, проведена от организацията на партията. Над 1/3 са гражданска квота, а от 12 кандидати само трима са стари лица, останалите са млади хора, които за пръв път влизат в листа на ГЕРБ, те са местни, живеят и работят тук.

„Нашата максимална цел в тези избори е постигането на три мандата, винаги малко не ни е достигало да постигнем трети пълен мандат, поради системата за преразпределение, но ние отново ще се борим за такъв резултат“ коментира тя.

Втора в партийната листа е Мария Белова – юрист, народен представител в 43-то и 44-то Народно събрание. Трета е Галя Захариева – педагог и народен представител в 42-то, 43-то и 44-то НС. Четвърти в листата е Пламен Крумов – предприемач и спортист. Той е общински председател на СДС-Сливен. Пета е д-р Наталия Канева – лекар. Началник на отделението по ендокринология в МБАЛ „Д-р Иван Селимински“-Сливен. Под номер шест в листата е Георги Даскалов – фармацевт и мениджър на аптека в Сливен. Седми е Деян Митев –директор и главен художествен ръководител на Ансамбъл за народни песни и танци – Сливен. На осмо място е д-р Славян Тъмнев – лекар, специализант в „Клиника по кожни и венерически болести“ в УМБАЛ „Александровска“. Педагогът Милена Гочева е девета. Тя е начален учител в Сливен. Под номер десет е д-р Димитър Великов – стоматолог и управител на Амбулатория за индивидуална практика по дентална медицина. Единадесети в листата е Борис Шейтанов – предприемач и мениджър на застрахователен офис. На 12-то място е Даниела Василева – педагог и учител в Сливен.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук