И БСП Сливен се регистрираха за вота, очакват напрегната кампания с добри резултати след нея

БСП Сливен регистрира днес в Районната избирателна комисия своята листа с кандидати за народни представители в следващия парламент. „Очакваме напрегната кампания с добри резултати след нея“, така Асен Гагаузов – областен председател на БСП Сливен, коментира предстоящата битка за избор на депутати. Заедно с него на регистрацията присъстваха Атанас Делибалтов-ръководител на Общинската организация на партията и част от кандидатите в листата.

„В условията на Ковид криза кампанията ще бъде малко по-различна, но както винаги толерантна и с мисъл за повече контакти и срещи с избирателите. Ние сме една от партиите, която има разработена предварително програма и започваме нормална кампания. Въпреки всичко считаме, че има условия за провеждането на изборите и се надяваме да не се случи нещо с пандемията от Ковид -19 и избирателите да се уплашат“, коментира още Гагаузов.

Той определи партийната листа на БСП като най-добрата в Сливен. „Имаме познати лица, но и млади хора, както и красиви дами в нея. Така, че всичко каквото би търсил уважаемия избирател, може да го види в листата на БСП. За тези избори искаме да потвърдим резултата, който имаме и разбира се БСП да е първа политическа сила в област Сливен“, допълни той.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук