Време е демократичната общност да има представител от Сливен в Парламента

Коалиция „Демократична България“ е силно обединение, работещо с ясни приоритети и силни каузи, в нея участват хора с принципи, доказали че могат да носят отговорност. Така евродепутатът и един от лидерите на ДСБ – Радан Кънев представи днес сливенската листа на коалицията, чийто водач е адвокат Димитър Сяров.

По думите му, Сливен е труден предизборен район, но изрази убеденост, че най-после демократичната общност ще има в Парламента свой представител от Сливен. „Хората които са в листата олицетворяват нуждата от стабилност и отговорност в следващото управление. Пример за това е Димитър Сяров- като областен управител е показал, че може да носи тази отговорност и съм сигурен, че и в Народното събрание той ще го направи, за да насочим заедно пътя на страната ни към излизане и от здравната и от икономическата криза“, коментира още Кънев.

От своя страна Димитър Сяров също заяви, че не плаши от това да носи отговорност и да отстоява принципите си както неведнъж го е правил. Той припомни своя принос затова в момента Военна болница Сливен все още да я има и да функционира, тъй като по време на работата му като областен управител на Сливен тя беше пред закриване.

Своите мотиви, да се включи в листата на Коалиция „Демократична България“ представи и Емил Димитров, който е родом от Сливен, а понастоящем е основен съдружник и управител на IT компания. Според него, осъществяването на реална промяна в държавата ни, минава през политическа борба с ясни намерения и отговорности. Заявява, че мисията му е свързана с промяната на финансирането на малкия и средния бизнес, който трябва да бъде подкрепян, а не мачкан.

Около тези идеи се обединиха и останалите кандидати за депутати, които присъстваха на представянето днес- Таня Еленска, Георги Мавродиев и д-р Мая Миланова.

 

По време на срещата Радан Кънев акцентира и върху хаотичното управление на Ковид кризата в стараната през последната година, чиято единствена задача според него, е Бойко Борисов да запази властта си. „Имаме нужда от разумно и трезво управление на кризата и единствената възможност да го получим е да прекратим управлението на премиера на 4 април. За да бъде разумно и отговорно новото управление , национална цел е демократичното пространство, в лицето на „Демократична България“ да бъде силно представено в следващия парламент, коментира още той.

Коалиция „Демократична България“ е с номер 11 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление !

 

 

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук