Цветан Цветанов в Сливен: Нашите цели са разделение на властите, силен парламент и нормалност

Разделение на властите, силен парламент и нормалност, за това ще се борят представителите на ПП „Републиканци за България“, ако гражданите им гласуват доверие на 4 април. Това заяви в Сливен днес лидерът на партията Цветан Цветанов.

По думите му, както и в Сливен, така и в другите градове, в кандидатските листи партията залага на младостта и активността, които вървят са ръка за ръка с мъдростта и опита. „Ние сме отборни играчи и разчитаме на експертните качества на хората в нашите редици. Искаме благодарение на тях да постигнем развитие на държавата, да преминем точката, в която сега се намира страната ни в момента. Нас ни интересува хоризонта напред, а не конюнктурното удовлетворение на нечии моменти желания“ поясни Цветанов.

„Нашите кандидати за депутати са местни хора, които познават местните проблеми и могат да защитават местните интереси, не са спуснати от централата както се наблюдава в други партийни листи“, коментира той.

Цветанов изрази своето удовлетворение, че водач на сливенската листа е именно човек като Пенчо Иванов, който би могъл да допринесе за решаването на проблемите на гражданите, като използва дългогодишния си бизнес опит в чужбина. Освен това е познат с благотворителната си дейност и би могъл да увлече още хора към благородни каузи.

От своя страна, Иванов посочи, че вярва в силата на младите хора и смята , че една от най- належащите реформи е тази в образованието, там нещо е започнато-например увеличението на учителските заплати, но трябва да се довърши. Аз съм оптимист, че с отборни усилия и експертен опит ще постигнем това към което се стремим, каза още той.

Вторият в листата Недко Недев пък заяви, един от начините ситуацията в страната да се промени към по-добро е прилагането на добрите практики от чужбина на местно ниво. Местните проблеми трябва да се пренесат на национално ниво , да придобият чуваемост и да получат решения. Според него управляващите в държавата е крайно време да разберат, бизнесът е движещата сила и е крайно време той да бъде реално подпомогнат, а не да се стига бавно, но сигурно до неговото съсипване.

ПП „Републиканци за България“ е с номер 21 в интегралната бюлетина!

Купуването и продаването на гласове е престъпление !

 

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук