30-годишен мъж е намерен убит в паркирана кола, извършителят е арестуван

30-годишен мъж е намерен убит в паркирана кола, извършителят е арестуван. Полицейските служители започват работа по случая късно вечерта на 29 октомври след получен сигнал за намерен мъж в безжизнено състояние с прободни рани. Той е открит в лек автомобил, паркиран в района на площад „Стоил войвода” в град Сливен. Към мястото незабавно са изпратени полицейски екипи. Установена е самоличността на жертвата -мъж а 30 години от град Сливен. За случая е уведомена Окръжна прокуратура.

В резултат на бързите и навременни действия на правоохранителните органи в Сливен и със съдействие на служители от „Експертна криминалистическа дейност” към ГДНП-София извършителят е установен и задържан. За кратко време са проведени множество процесуално-следствени действия, разпити и оперативно-издирвателни мероприятия за събиране на достатъчно доказателства по случая.

Извършителят- мъж на 30 години от град Сливен е задържан на 30 октомври. Той не е
криминално проявен, има регистрация за управление на МПС след употреба на алкохол. Работата по случая продължава в рамките на образуваното досъдебно производство под надзора на Окръжна прокуратура.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук