РБ „Сава Доброплодни“ обявява конкурс за коледна картичка и оригинално пожелание

РБ „Сава Доброплодни“ обявява конкурс за коледна картичка и оригинално коледно пожелание „Коледна магия“. За да се включат в празничната инициатива, децата трябва да нарисуват красива коледна картичка, в нея да напишат своето оригинално пожелание за празника и да я занесат в Детския отдел на библиотеката до 10 декември 2018г.

Специално жури ще оцени детските творби. Най-оригиналните картички ще бъдат показани на изложба във фоайето на библиотеката в навечерието на Коледа. Ще има награди, както за най-красивите картички, така и за най-оригиналните коледни пожелания.

Участие в конкурса могат да вземат деца на възраст от 5 до 14 години. Към творбите за конкурса, на допълнителен лист, трябва да се добави и следната информация: трите имена, възраст (навършени години), училище, клас, адрес, телефон или e-mail за контакти.

Наградите на отличените участници в конкурса ще бъдат връчени на специална церемония на 20 декември /четвъртък/ от 10.00ч. в РБ „Сава Доброплодни” в рамките на програмата „Коледа в библиотеката”.

За повече информация: 044/622441; 0886090712, 044/623970 – Детски отдел

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук