БСП Сливен закри предизборната си кампания

Кандидатите на Коалицията „БСП за България“ за местна власт закриха предизборната си кампания в Община Сливен като се срещнаха с граждани в Кермен и село Младово.
Всички, които присъстваха на събиранията споделиха тревогите си и те не кой знае колко различни както в селото така и в града-липса на сигурност, липса на трудова заетост, ниски доходи, липса на качествени здравни услуги, лоша инфраструктура в населените места.
„Готови сме с управленските решения, благодарение на които общината ще бъде само в полза на хората. Заедно с кандидатите за съветници през последните дни, провеждайки срещи с хората, не еднократно чухме, че тези, които досега взимаха решенията не са се интересували от проблемите на жителите в малките населени места от общината и това е нещо, което искаме да променим“, посочи кандидатът за кмет на Община Сливен ген. Кольо Милев.
По думите му, основна цел на всички кандидати на БСП -и за кметове, и за съветници е да изпълняват политика, която в най-голяма степен отговаря на нуждите на хората и на местното развитие. Редом с генерал Милев с гражданите се срещнаха и кандидатите от листата за съветници-Соня Келеведжиева, Стефан Щилиянов, Детелина Симеонова, Симон Варлиян, Кирил Киряков, Божидар Йотков, Християн Торлозов. За да подкрепи кандидатите на столетницата в срещите участва депутатът от БСП Деян Дечев.
Предизборната кампания беше закрита с музикални изпълнения и фойерверки.


Ген. Кольо Милев и кандидатите за общински съветници от „БСП за България“ са с номер 1 в бюлетината.
Купуването и продаването на гласове е престъпление!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук