Citroën – хубави и умни автомобили

Хората обичат автомобилите си и въпреки екологичните и трафик предизвикателства, те не се отказват от притежаването и използването им. Новото поколение обаче иска хубави и умни автомобили, а Citroën е марката, която може да им го предложи със своето разнообразие от модели. От представителството в Сливен вече 15 години се опитват да дадат достъп на клиентите си до най-доброто. В автоцентъра се предлага пълен комплекс от услуги – от продажбата на нови автомобили и последващото им сервизиране до авторепаратурен сервиз.

Моделите на Citroën се отличават по своя дизайн, изключителен комфорт и иновативни технологии. Създаването им е вдъхновено от хората и начина им на живот. Кое е най-новото, което може да ви заинтересова, ако смятате да си купите кола, разясни Николай Колев-мениджър „Продажби“ в представителството на Citroën Сливен.

Сред атрактивните предложения са няколко изцяло нови модела С3, С3 Aircross, C4 CACTUS, а съвсем скоро ще бъде пуснат в продажба и Citroën BERLINGO. Ако пък си търсите нещо, в което да поберете голямо семейство, за да ви е удобно и приятно пътуването, може да се спрете на C4 PICASSO .

Екстрите тук също не са маловажни. „Като цяло се търсят неща, които до скоро дори не сме мислили ,че даже ще ги има в автомобилостроенето. Това са индикатори за „мъртва зона“, спазването на дистанция, камерите за отчитане на осевата линия и съответно на пътните знаци. Всички екстри са съобразени с повишаването на безопасността както на пътуващите в автомобила така и на пешеходците“, каза още специалистът.

При закупуване, плащането освен в брой, може да стане и на лизинг, тъй като от Citroën работят с всички лизингови компании на пазара. На уебсайта на компанията http://www.citroen.bg/ може да намерите подробна информация за моделите, които се предлагат в България, техните технически характеристики, ценови листи, актуални промоции, каталози и снимков материал. Изборът е във ваши ръце!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук