Коста Каранашев: „Г-жо Ненова, вие превърнахте ОУ „Кап. Петър Пармаков“ в едно от най-елитните училища в сливенска област“

„Г-жо Ненова, вие превърнахте ОУ „Кап. Петър Пармаков“ в едно от най-елитните училища в сливенска област“. Тези думи каза кметът на Община Котел Коста Каранашев на директора Основно училище „Кап. Петър Пармаков“, с. Градец – Силвия Ненова. Това се случи ден, преди началото на учебната 2023/2024 г., когато Каранашев направи инспекция на строителството на новата детска градина в селото.

„Вие г-жо Ненова и вашите колеги, вдигнахте нивото на това учебно заведение, с което го превърнахте в едно от най-елитните учебни заведения в цялата сливенска област!“, каза кметът Каранашев.

Развълнувана от чутото признание за работата си, Силвия Ненова благодари за доверието, което ѝ се оказва и представи новите попълнения в екипа си. След това запозна кметът с материалната и учебна база на училището, в което тази година ще се обучават 345 ученици. От тях за първи път прагът на класните стаи днес прекрачиха 42-ма ученика, а 124 деца са записани в подготвителни групи.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук