Ще помагат на начинаещи предприемачи чрез консултации

Начинаещи предприемачи ще могат да получат помощи и консултации по интересуващи ги теми, свързани с реализацията на техен бизнес-план. Това може да се случи по време на представянето на проект „Осигуряване на ефективна подкрепа за предприемачество“ на 18 февруари от 16.00 часа в голямата заседателна зала на Областна администрация Сливен. Организатори на събитието са ИКТ „Клъстер Бургас“ и Комуникационна агенция „PRoWay“.

Срещата е отворена за всички граждани, които желаят да започнат свой собствен бизнес, нуждаят се от подкрепа за реализация на идеята си, имат нужда от повече данъчни, финансови и юридически познания или биха желали да получат експертна подкрепа и практични бизнес-съвети. Екип на ИКТ „Клъстер-Бургас“ и Комуникационна агенция „PRoWay“ ще запознае присъстващите с възможностите, които предоставят, за качествено практично обучение за начинаещи предприемачи и за индивидуална работа по конкретните бизнес-планове на желаещите.

Срещата в Областната администрация е първата от поредица подобни събития, които ще се проведат в Югоизточен район – в областите Сливен, Бургас, Ямбол и Стара Загора.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук